Despre noi

CINE SUNTEM SI CU CE NE OCUPAM?

FOR DESIGN este sursa ta de ornamente arhitecturale care te ajuta sa-ti transformi proiectul de construcţie şi sa-ti creezi un design exterior sau interior impresionant şi unic. Ele vin sa accentueze intr-un stil elegant, modern sau aristrocratic interiorul sau exteriorul locuintei d-voastra. 

FOR DESIGN produce pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare o gama foarte variata de profile decorative din polistiren de orice forma si dimensiune, folosind un sistem computerizat de mare precizie care permite modelarea polistirenului expandat de inalta densitate (EPS 200) si a polistirenului extrudat (XPS).

 Se obtin asfel cele mai variate forme de ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri, socluri, chei de bolta, medalioane, brauri decorative sau cornise, beneficiind de multe alte avantaje evidente ale acestui material.

Profilul de polistiren este rezistent, uşor şi simplu de instalat datorita flexibilitatii prin care se poate monta. Profilele de polistiren se pot monta cu usurinta inclusiv pe suporturi usor curbate sau denivelate.

Prin acoperirea noastra cu un strat polimeric cuartos  de 2-3 mm, profilul de polistiren devine dur si  rezistent la impact, intemperii si raze UV.

Costurile reduse si timpul de executie sunt doar cateva din avantajele utilizarii profilelor ornamentale decorative.